Cursa Trasnitilor | editia de vara 2011Cand? 23 iulie 2011
Unde? Livada Postei, Brasov

Editia a 4-a de vara a Cursei Trasnitilor – Vehicule Trasnite –se va desfasura in Livada Postei Brasov, Sambata, 23 Iulie 2011 – cel mai cool eveniment caritabil din Romania!
Banii stransi vor fi utilizati pentru proiectul “Pentru o educatie mai buna!” – un proiect organizat de Rotary Club Brasov Citadel (www.rotarycitadel.ro).

Cu un Vehicul Trasnit si un show impresionant participantii au sansa sa castige premii substantiale.

Cursa Trasnitilor” este cel mai cool/super-simpatic/amuzant si antrenant eveniment din Brasov, cu acoperire media nationala, mereu pozitiva, organizat de clubul Rotary Brasov Citadel.

„Cursa Trasnitilor” este o modalitate vesela, atragatoare, de implicare a comunitatii locale in strangerea de fonduri pentru diverse proiecte comunitare ale clubului Rotary Brasov Citadel.

„Cursa Trasnitilor” este modalitatea nostra, a clubului Rotary Brasov Citadel, de a arata comunitatii locale cat de usor este sa te implici, sa ajuti, sa faci bine si in aceelasi timp sa fi rasplatit pentru suportul acordat cu multa voie buna, cu distractie de calitate si, poate, chiar unul dintre premiile acordate pentru participare.

Evenimentul « Cursa Trasnitilor » va incepe in jurul orei 15.00. Voia buna va fi sustinuta de trupa de Zumba a Beauty Cult My Place, de un DJ si MC iar trupa Hi-Q va incinge atmosfera cu un recital de 80 de minute.

Concurentii se vor putea inscrie de la ora 15.00 pana la ora 18.30. Echipele (persoane fizice sau companii) isi vor parca creatiile incredibile la “Pit Stop-ul” Cursa Trasnitilor, ca toti vizitatorii incluzand media sa le poata vedea si admira iar incepand cu ora 19.00 se vor intrece pentru a gastiga simpatia spectatorilor si premiile organizatorilor.

Cele mai trasnite echipe pot castiga:
– Locul 1: 3 zile in Hotel Ibis Constanta pt 4 persoane
– Locul 2: 3 zile in Hotel Ibis Sibiu pt 4 persoane
– Locul 3: 3 zile in Hotel Ibis Bucuresti pt 4 persoane

Premii speciale sunt oferite de Paradisul Acvatic, Parc Aventura, Kasho, Beauty Cult si My Place. La fata locului contra  unei donatii se pot consuma mici, carnati, bauturi racoritoare oferite de Tymbark si Aqua Carpatica sau biscuiti Eugenia. Un concurs trasnit de « mancat biscuiti Eugenia » va fi organizat pentru spectatori. Toti participantii vor primi diplome de participare si un voucher la Paradisul Acvatic.

participarea pentru vehicule personale:
– 15 RON/persoana pentru pre-inscriere pana pe 20 Iulie 2011
– 30 RON/persoana in ziua cursei

participarea pentru vehicule ale companiilor:
– 1000 RON pentru participanţii care reprezinta echipa unei companii (maxim 6 persoane) iar pentru fiecare membru în plus se va plăti 100 RON / persoană pentru pre-inscriere pana pe 20 Iulie 2011
– in ziua cursei 1500 RON pentru participanţii care reprezinta echipa unei companii (maxim 6 persoane) iar pentru fiecare membru în plus se va plăti 100 RON / persoană

Bineinteles, ca de fiecare data, dupa cursa va avea loc ceremonia de acordare a premiilor castigatorilor si a diplomelor tuturor participantilor. Dar asta nu e tot! Va fi in continuare cel mai mare After-Race Party din Romania.

Ne vedem la cursa! :)
detalii cursatrasnitilor.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here