Cursa trasnitilor | editia de iarna 2011Cand? 29 Ianuarie 2011
Unde? Poiana Brasov – Partia Bradu

Ca in fiecare ani mai mare, mai spectaculoasa, mai transita! editia a 4-a de iarna a Cursei Trasnitilor – Sania Trasnita – se va desfasura in Poiana Brasov (Partia Bradu), Sambata, 29 Ianuarie 2011 – cel mai cool eveniment caritabil din Romania!

Banii stransi vor fi utilizati pentru proiectul “Pentru o educatie mai buna!” – un proiect organizat de Rotary Club Brasov Citadel (www.rotarycitadel.ro).

Programul va incepe cu inscriere la ora 12.00 pana la ora 14.00. Echipe (personae fisize sau companii) parcheaza creatiile incredibile la “Pit Stop-ul” Cursa Trasnitilor, pe Partia Bradu ca toti vizitatorii incluzand media sa o poata vedea si admira.

De la inceput pana la sfarsit, Rotary Club Brasov Citadel va oferi contra o donatie mici, carnati, vin fiert, ceai, cafea, tuica fierta, etc.
Participanti si spectatori vor fi insositi toata ziua si de muzica buna din partea unui DJ si cateva trupe Rock. Dupa inscriere, vino la concursul “Miss Cursa Trasnitilor”!

Acesta nu este doar un concurs obisnuit de frumusete (si baietii trasniti sunt invitati sa participe!!!). Miss Cursa Transitilor trebuie sa fie la fel de indrazneata si trasnita ca si cursa in sine. Trebuie sa puna in scena un show care sa impresioneze atat spectatorii cat si juriul.

Premiile sunt:
– un costum de baie (Reddytobuy)
– un voucher in valore de 200 de RON pentru o zi de frumosetate in salonul Lalu
– un voucher in valore de 200 de RON pentru o zi de frumosetate in salonul MirageHair
– un photoshoot in studioul D-Sign Studio, si alte premii.

Fiind un eveniment de seara, Cursa Trasnitilor va incepe in jurul orei 18.00 cu un spectacol de deschidere de exceptie – un Laser show nemaipomenit.

Cea mai transita echipa poate castiga:
locul 1:  4 zile si 3 nopti in Prag, hotel si zbor inclus pentru max. 4 persoane (sponsor: Happy Tours/Ibis Hotel)
locul 2: un weekend in Sibiu pentru max. 4 persoane (sponsor: Ibis Hotel)
locul 3: un weekend in Constanta pentru max. 4 persoane (sponsor: Ibis Hotel)
Si totii participanti o sa primeasca un voucher pentru o zi inteagra la Paradisul Aquatic

participarea pentru sanii personale:
– 15 RON/persoana pentru pre-inscriere pana pe 27 Ianuarie 2011
– 30 RON/persoana in ziua cursei

participarea pentru sanii ale companiilor:
– 1000 RON pentru participantii care reprezinta echipa unei companii (maxim 6 persoane) iar pentru fiecare membru in plus se va plăti 100 RON / persoană pentru pre-inscriere pana pe 27 Ianuarie 2011
– in ziua cursei 1500 RON pentru participantii care reprezinta echipa unei companii (maxim 6 persoane) iar pentru fiecare membru în plus se va plăti 100 RON / persoana

Bineinteles, ca de fiecare data, dupa cursa va avea loc ceremonia de acordare a premiilor castigatorilor si a diplomelor tuturor participantilor. Dar asta nu e tot! Vom continua cu cel mai mare After-Race Party din Romania.

Te poti inregistra la sediul RedCarpet pe str. Maramures nr 10, Brasov sau la adresa contact(at)redcarpet.ro

detalii cursatrasnitilor.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here