Cupa Emmedue 2011 editia 5Cand? 21 – 22 mai 2011
Unde? Drumul Vinului, Prahova

Cupa Emmeduesport inseamna o competitie deschisa ciclistilor amatori cat si celor profesionisti, dornici de a-si evalua performantele sportive si de a parcurge pe bicicleta un circuit turistic si cultural unic in Romania: Drumul Vinului Prahova.

Evenimentul se afla deja la a cincea editie si lanseaza o formula competitionala unica la nivel naţional:  aceasta include 2 curse de ciclism, respectiv o competiţie de sosea (21 mai) si una de mountain bike (22 mai).

Cursele se vor desfasura pe parcursul a doua zile, în peisajul unic de pe Drumul Vinului, din judetul Prahova, foarte aproape de Bucuresti, Ploiesti- Bucov- Ceptura –Urlati  deci zona viticola Dealu Mare. Anul acesta  se asteapta la eveniment peste  600 de participanti si peste 1200 de sustinatori pe traseu.

ZIUA 1 : O cursa de fond pe sosea de 100 km pe un traseul deluros care va porni din Ploiesti, Parcul Bucov si va traversa zone viticole celebre precum Valea Calugareasca, Dealu Mare, Domeniile Tohani, Ceptura si va ajunge cu finish-ul pe deja renumitul deal de la Crama Seciu.

Se va acorda un premiu special „King of the Hills” celui mai bun catarator al competitiei.

ZIUA 2 : O zi dedicata mountain bike-ului. O cursa de maraton de 70 km si o curs? de semi – maraton de 35 km pe un traseu de drumuri forestiere si poteci prin paduri, podgorii si dealuri care vor iti vor garanta o fantastica intalnire cu natura.

pentru inscrieri accesati pagina oficiala a evenimentului.

pagina oficiala eveniment: cupa.emmeduesport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here