Juniorii pedaleaza 2014 | Concurs de indemanare pe bicicleta pentru copii

0
193

Asociatia Bike Works organizeaza pe 7 septembrie 2014, in parcarea Shopping City Galati, un concurs de indemanare pe bicicleta pentru copiii cu varste cuprinse intre 6 si 14 ani.

Acestia vor avea avea de parcurs un traseu care va cuprinde mai multe tipuri de „obstacole” care le vor pune la incercare indemanarea – vor merge printre jaloane, vor trebui sa mute un recipient cu apa de la un punct in altul , vor traversa o scandura ingusta, etc. La final copiii vor fi rasplatiti cu diplome, trofee, medalii si produse oferite de sponsori.

Concurs de indemanare pe bicicleta pentru copii – „Juniorii pedaleaza”
Concurs de indemanare pe bicicleta pentru copii – „Juniorii pedaleaza”

Bike Works promoveaza mersul in siguranta pe bicicleta si de aceea trebuie sa stiti ca micutii nu vor putea intra in concurs daca nu poarta casti de protectie. In acelasi timp, evenimentul se va desfasura pe un circuit inchis, toata zona de concurs din parcarea centrului comercial fiind izolata fata de masini si marcata corespunzator.

Important de stiut este faptul ca inscrierile se fac doar online pe site-ul oficial al concursului juniorii.bikeworks.ro pana vineri 5 septembrie inclusiv (ora 24.00), iar achitarea taxei de 20 lei per concurent se va face in maxim 5 zile de la data inscrierii, dar nu mai tarziu de 5 septembrie 2014.

„Prin organizarea acestui eveniment dorim sa stimulam copiii in a petrece mai mult timp afara, pe bicicleta, totodata punandu-le la incercare si abilitatile de pedalat. Indemanarea pe bicicleta, crearea acelor instincte de coordonare dintre biciclist si bicicleta il poate feri pe cel dintai de multe situatii neplacute si neprevazute intalnite in timp ce se deplaseaza pe bicicleta. Mai putem aduce in discutie faptul ca fac miscare, ca-si pun mintea la contributie incercand sa parcurga traseul cat mai bine, ca socializeaza cu alti copii cu aceleasi pasiuni, s.a.m.d. Imbinarea dintre distractie, educatie si sport ce se realizeaza la un astfel de concurs nu poate fi decat benefica juniorilor”, a declarat presedintele Asociatiei Bike Works, Silviu Negoita.

Pe site-ul juniorii.bikeworks.ro cei interesati pot gasi toate detaliile acestui concurs, de la regulament, inscrieri si pana la descrierea traseelor.

Concursul de indemanare „Juniorii pedaleaza” este organizat de Asociatia Bike Works in parteneriat cu Shopping City Galati si Primaria Galati. Sponsori sunt: Daily Open House, Arcada, Mausbike, Giplast Blakans, lista fiind inca deschisa pentru cei care doresc sa sustina acest eveniment. Parteneri media ai conconcursului sunt: Digi 24 HD, Rock Fm, Zile si Nopti si Freerider.ro

Asociatia Bike Works a mai organizat un mini-concurs de biciclete pentru copii si la inceputul lunii iunie in cadrul competitiei pentru adulti „Macin XC”, eveniment care s-a bucurat de o prezenta numeroasa cu participarea a peste 300 de biciclisti din mai multe judete ale tarii.

Asociatia BikeWorks

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here