Cand? 19 mai 2012,
Unde? Parcul Natural Comana.

Concursul de mountainbike de la Comana este un concurs popular, care are loc primavara si toamna in Parcul Natural Comana.
Parcul Natural Comana este situat la doar 30 de km de Bucuresti, iar concursul strabate Padurea Comana si Delta Neajlovului, precum si alte zone deosebite, fara sa intersecteze vreo sosea sau o cale ferata.

Comana Bike Fest

Concursul se adreseaza celor care iubesc natura, fara sa ceara un nivel exceptional de pregatire fizica, astfel incat se pot bucura de el atat adultii, cat si copiii.

Cele doua trasee – Traseul Bujorilor (20km) si Traseul Lacul Comana (35km), vor fi usor modificate. In afara clasamentului general, se va intocmi clasament separat pentru copiii sub 12 ani si seniorii peste 40 de ani.

Pentru inscrieri accesati acest link: http://mtb.teamexpert.ro/inscrieri, taxa de participare este de 50 Ron.

Castigatorii vor primi premii in bani, medalii, cupe si diplome de la organizatori, precum si diverse alte premii de la sponsorii concursului. Pana acum au raspuns prezent Felt, Libraria Sophia, Aventuria.ro, Sportul pentru Tine si Calipso. Anul acesta, co-organizator, alaturi de TeamXpert, este Asociatia Tabere cu Suflet.

Mai multe detalii aici: mtb.teamexpert.ro sau pe pagina Facebook a evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here