Carnaval pe skiuri si snowboard la Arena PlatosSambata, 25 februarie 2012, pe nocturna, la Arena Platos va avea loc Carnavalul sezonului. In cadrul unei tombole va fi tras la sorti marele premiu, o excursie la schi in Franta.

Carnavalul de la Arena Platos promite sa devina o traditie. Anul trecut, sibienii au urcat pe partie imbracati in cele mai haioase costume. Au „zburat” pe partie broscute, diavoli, tigancuse si clovni intr-o seara din cale afara de distractiva.

Editia din acest an a carnavalului se anunta si mai interesanta. Cu sprijinul snow-fest.ro, Arena Platos ofera un premiu deosebit, o excursie de o saptamana, la schi, in Franta, ce va fi trasa la sorti intr-o tombola. Doar schiorii si snowboarderii ce vor fi costumati vor putea participa la aceasta tombola.

„Ne-am dorit sa dezvoltam acest carnaval iar fata de anul trecut am pregatit mai multe surprize celor care doresc sa participe. Excursia in Franta va fi oferita unuia dintre participantii la tombola”, spune Cristina Badiu, PR manager la Arena Platos.

Carnavalul incepe sambata, 25 februarie, la ora 17. Instalatiile de nocturna vor functiona mai mult decat deobicei. Lumina se va stinge doar la ora 24, iar intre orele 22 si 24 se va schia gratuit. Marele castigator al tombolei va fi aflat la ora 2, dupa tragerea la sorti.

„Ne asteptam sa avem multi participanti si costume care mai de care mai traznite. Cu siguranta va fi un eveniment cu „culoare”, mai spune Cristina Badiu.

La finalul carnavalului in apres-schi va avea loc o petrecere animata de DJ Adub.

Pentru mai multe detalii,

Cristina Badiu, PR manager
cristinab(at)xventure.net
0731.270.887

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here