Campionatul National al Monitorilor de Schi din Romania 2011Cand? 28 februarie – 2 martie 2011
Unde? Vatra Dornei, partii Parc si Veverita

Probe concurs: Slalom Urias (schi/snowboard) si Sincron/demo schi nocturna.

Proba de Slalom Urias va cuprinde un traseu cu 18 – 25 porti, marcat pe partia de schi Parc. Se asigura cronometraj electronic (fotocelula), delimitare start – sosire, fanioane omologate FIS – SPM Professional SnowGrip, panze SU – Competition 4, numere cursa. Traseul de concurs va fi valabil si pentru snowboard (min. 5 concurenti / categorie). Numere de concurs se atribuie prin tragere la sorti, in cadrul sedintei tehnice.

Pentru proba de Sincron/demo schi, echipele participante vor avea in componenta minim 3 monitori. Proba se va desfasura in nocturna. Jurizarea va fi facuta de reprezentanti ANSSR. Se recomanda purtarea echipamentelor oficiale ale scolii de schi/statiunii reprezentate.

Inscrierea in competitie este rezervata monitorilor de schi, snowboard si sporturi de alunecare pe zapada, posesori de licenta de monitor sau monitori candidati (din partea unei scoli de schi autorizate). Varsta minima 18 ani.

Organizarea cursei pe o categorie de varsta se face prin participarea a min. 5 concurenti, atat pentru proba masculina, cat si cea feminina (schi sau snowboard). Pentru proba de slalom urias organizatorii recomanda utilizarea castii de protectie.

detalii: euroski.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here