Burn Snow On Fire / Slopestyle CompetitionPentru ca anul trecut bicicletele s-au inaltat spectaculos la Dirt On Fire, Burn continua seria de evenimente marca Ridemore, de data aceasta pe zapada.

Ce arde? Cel mai tare concurs de snowboard si freeski slopestyle de la noi: Snow On Fire – a doua etapa a Campionatului National de Slopestyle si totodata o competitie cotata cu 2 stele TTR.

Se ia un snowpark amenajat ca la carte, se adauga cei mai tari rideri din Romania dar si din Ungaria, Bulgaria, Polonia, Cehia sau Ucraina, se pipereaza cu premii de peste 3500 EUR si se rumeneste pe indelete de catre Burn.

Unde arde? In Ridemore Snowpark, la Harghita Madarasi.

Cand arde? Intre 7 si 11 Martie. 4 zile explozive in care o sa se intample un concurs incendiar, un camp in care e binevenit orice rookie, orice pro, freeskior sau snowboarder, filmer sau fotograf. Si premii pentru fiecare dintre ei.

Asadar, sa fie Burn Snow On Fire si nimic mai mult. Iar pana se aprind scantei sub placi, tine focul aprins pe www.facebook.com/the.oven.byburn  sau www.facebook.com/ridemore.official.page

Event page on Facebook: www.facebook.com/events/399328770084316/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here