Bucharest Skydiving Boogie | editia nr. 4

0
167

Da o fuga la Clinceni la TNT Brothers si sari cu parasuta de la 4200 m, in tandem cu un instructor profesionist, iar la sfarsitul zilei esti automat inscris in tombola. Poti sa castigi inca un salt in tandem duminica si mai mult, poti sa fii parte din formatia parasutistilor care vor face o prindere in aer, in cadere libera.

A inceput “Bucharest Skydiving Boogie”, cel mai tare festival de parasutism din Romania (26-29 septembrie), 4 zile pline de spectacol, adrenalina si cer fara limite! In plus, in fiecare seara dupa salturi, te asteapta o super petrecere in hangar cu filme din aer si un menu special pregatit de o echipa de bucatari.

Vezi cum au fost in prima zi:

Vezi cum au fost in a doua zi:

Pentru poze aici
In fiecare zi, in cadrul festivalului organizat de TNT Brothers pe aerodromul de la Clinceni, se reunesc peste 100 de parasutisti cu licenta veniti din intreaga lume (Romania, Serbia, Bulgaria, Norvegia, Canada, Spania, Franta, Germania, SUA, Emiratele Arabe Unite) si realizeaza aprox. 1500 salturi de la 4200m. In pus, sunt asteptati toti cei care isi doresc sa sara in tandem cu parasuta pentru prima data!

Localizare. Comuna Clinceni (judetul Ilfov) este situata la vest de Bucuresti, la 16 km distanta, pe DN 6, soseaua Bucuresti-Alexandria.

Preturi. Un salt cu parasuta costa 650 de lei (fara filmare), 875 de lei (cu filmare) si 950 de lei (filmare+poze). De asemenea, TNT Brothers ofera si acces la licentierea in parasutism prin intermediul unui curs AFF oferit de US Parachute Association care dureaza aproximativ doua saptamani si costa 6.200 de lei.

sursa: tnt-brothers.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here