In premiera pentru zona Moldovei, o spectaculoasa cursa cu obstacole va fi organizata in primavara lui 2019, la Iasi.

Asaltul lupilor la cetatea Iasului

Asaltul Lupilor”, cea mai cunoscuta si iubita cursa cu obstacole din Romania, este organizata de Asociatia RunCorp. Conceptul 100% romanesc si nu o franciza este adus in capitala Moldovei pe 19 mai 2019, cand va avea loc a VI-a editie, primele cinci desfasurandu-se in Bucuresti. Proiectul isi are originea in analiza nevoii de a crea un eveniment sportiv destinat oricarei persoane, indiferent de calitatile si pregatirea sa fizica, statut social sau gen. Organizatorii doresc sa arate tuturor cat de usor si de distractiv este sa iei parte la o activitate de miscare fizica in viata de zi cu zi, accentuand astfel importanta activitatilor fizice pentru imbunatatirea starii de sanatate.

Evenimentul consta in parcurgerea de catre participanti, a unui traseu de aproximativ 5 km, pe parcursul caruia trebuie sa depaseasca un numar de obstacole. Obstacolele sunt concepute in asa fel incat sa testeze capacitatile fizice si psihice ale concurentilor, in deplina siguranta si intr-un mod cat mai distractiv.

Din octombrie s-au deschis inscrierile iar pana la sfarsitul anului 2018 sunt valabile tarife „early bid” atat individuale cat si pentru echipe. De asemenea, organizatorii au pregatite si pachete corporate (ocazie perfecta de a programa activitati de team-building intr-o companie) cat si posibilitati de sponsorizare sau parteneriat pentru diferite activitati logistice – cum ar fi cazare pentru participantii din alte orase – sau de promovare, cum ar fi parteneriatele media sau alte tipuri de colaborare.

“In fiecare an noi reusim sa organizam un eveniment sportiv non-traditional, la care sa poata participa orice persoana, indiferent de aptitudinile si conditia sa fizica, concentrandu-ne pe ajutorul reciproc si neconditionat intre sportivi, pentru atingerea telului comun – trecerea liniei de sosire de catre toti participantii. Prin caracterul sau, o cursa cu obstacole reprezinta o provocare pentru orice persoana, militeaza pentru o viata sanatoasa prin sport si reuseste sa transforme o competitie sportiva intr-un prilej de distractie si de socializare” a declarat Christian NISTOR, CEO „Asaltul Lupilor”

Pana acum s-au inscris participanti din toata tara, individual dar si formand echipe, iar nume cunoscute in lumea sportului s-au alaturat evenimentului, ca ambasadori ai unui stil de viata activ si sanatos asa cum il promoveaza „Asaltul Lupilor”. Renumita cursa cu obstacole este gazduita de Enduro Ranch, singurul parc natural si de aventura off-road din Nord-Estul Romaniei, un spatiu ideal pentru turism experential.

Informatii detaliate se gasesc pe pagina asaltullupilor.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here