A VII-a editie a cursei cu obstacole “Asaltul Lupilor”, va avea loc din nou in capitala Moldovei, pe 28 iunie 2020.

Asaltul Lupilor editia a VII-a | 28 iunie 2020, Iasi
Asaltul Lupilor editia a VII-a | 28 iunie 2020, Iasi

Spectaculoasa cursa cu obstacole si noroi “Asaltul Lupilor” este organizata de Asociatia RunCorp si reprezinta un concept 100% roanesc si nu o franciza. Evenimentul consta in parcurgerea de catre participanti, a unui traseu de aproximativ 5 km, pe parcursul caruia trebuie sa depaseasca un numar de  obstacole. Obstacolele sunt concepute in asa fel incat sa testeze capacitatile fizice si psihice ale concurentilor, in deplina siguranta si intr-un mod cat mai distractiv.

Anul trecut, participantii au inteles imediat ca este vorba despre un eveniment sportiv non-traditional, necompetitiv dar care reprezinta o provocare pentru orice persoana. Iesenii – si nu numai – au format echipe mari si mici pentru a putea participa impreuna, indiferent de aptitudinile si conditia fizica, concentrandu-se pe ajutorul reciproc si neconditionat intre sportivi, pentru atingerea telului comun – trecerea liniei de sosire de catre toti membrii echipei.

“La Iasi bate Ceasul Unirii, acest oras este cu adevarat Capitala Moldovei. Anul trecut, efortul nostru organizatoric a fost mare insa a meritat pentru ca oamenii de aici au demonstrat ca isi doresc astfel de experiente iar voluntarii si sustinatorii din Iasi au fost foarte implicati si entuziasti. Am aratat tuturor cat de usor si de distractiv este sa iei parte la o activitate de miscare fizica in viata de zi cu zi, accentuand astfel importanta activitatilor fizice pentru imbunatatirea starii de sanatate. De aceea, anul acesta vom organiza si Asaltul Lupilor Family la Iasi, in aceeasi zi – pe 28 iunie.” a declarat Christian NISTOR, CEO „Asaltul Lupilor”

In lunile februarie si martie 2020 se desfasoara etapa a II-a de inscrieri urmand ca in luna aprilie sa se deschida a III-a si ultima etapa. Organizatorii au pregatite si pachete corporate (ocazie perfecta de expunere prin branduirea obstacolelor, pentru a  programa activitati de team-building, samd) cat si posibilitati de sponsorizare sau parteneriat pentru diferite activitati logistice – cum ar fi cazare pentru participantii din alte orase – sau de promovare, cum ar fi  parteneriatele media sau alte tipuri de colaborare.

Echipele partenerilor pot crea grupuri de antrenament pentru „Asaltul Lupilor” in cadrul carora sa organizeze intalniri periodice pentru a face sport, un „pretext” pentru o viata sanatoasa promovata intens in cadrul evenimentului.

Evenimentul se va desfasura in cadrul singurului parc natural si de aventura off-road din Nord-Estul Romaniei, Enduro Ranch – parcul privat din Iasi care a gazduit si anul trecut  renumita cursa cu obstacole.

Informatii detaliate se gasesc pe pagina asaltullupilor.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here