Alpinsport MTB marathon 3

0
146

Alpinsport MTB marathon 3Cand? 8 – 9 octombrie 2011
Unde? Covasna

Luna aceasta, mai exact pe 8 si 9 octombrie se va organiza la Sugas Bai langa Sf.Gheorghe,(Covasna) un nou concurs de mtb. Alpinsport MTB marathon 3 este la editia a 3-a si se bucura de atentia cunoscatorilor si a participantilor.

Anul acesta se va organiza un expo pentru cei interesati, firme si reprezentante din domeniu cei care doresc sa expuna sa se faca cunoscut si chiar doresc sa vanda produsele comercializate. Un expo ce se doreste un eveniment aparte cu timpul care va creste!

Concursul este pentru toti pasionatii ciclismului off road, amatori, profesionisti si chiar de anul acesta si pentru copii.

Fiind un eveniment outdoor, traseele sunt neamenajate si neprotejate, se folosesc drumuri si poteci marcate si nemarcate cu un nivel tehnic mediu, datorat unui relief variat, exista si portiuni de poteca, pe coborari si urcari. Asfel se cer cunostinte in parcurgerea unui traseu montan. Studiati sectiunea regulament si astfel veti evita descalificarea din concurs si va veti simti satisfacut!

Taxa de participare este de 200 ron si se achita la fata locului.

detalii: alpinsport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here