Se zice ca daca nu ai ambitie, nu ai rezultate. Si asta nu numai in skateboarding sau in orice alt sport… Cine ar fi crezut ca un zbor pierdut iti poate da atata bucurie?

Skatepark-urile, scarile monumentelor si trotuarele largi din marile orase sunte deja clisee pentru toti amatorii de adrenalina si avizi dupa locuri noi, unde sa dea talpa pe placile lor din lemn.

Mihnea Groseanu, atlet Red Bull, alaturi de prietenii lui de placa – Cristian Benescu aka Uskat, Cristian Cohal aka Grasu, Razvan Popescu aka Banzi, Gabriel Dorissa aka Shecklerica, Stefan Dragomir aka Roscat si Toni Dragus, l-au intalnit pe Korahn Gayle, unul dintre cei mai respectati skateri din Europa si l-au provocat la o sesiune de “joaca” prin hangarul in care se repara intreaga flota a avioanelor pe care Compania Aeriana Romana de Transport Tarom le detine.

In scurt timp de la intrarea in hangar, baietii au lasat timiditatea deoparte si s-au aventurat printre elicele avioanelor, motoarele impozante sau platformele de reparatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here