Pana la sfarsitul anului, in Sinaia avem telegondola intre Cota 1.400 si Cota 2.000

0
259

Luna urmatoare la Sinaia va incepe construirea unei noi telegondole, care sa lege Cota 1.400 de Cota 2.000. Investitia este de 34.000.000 lei, iar lucrarea ar trebui sa fie gata la inceperea urmatorului sezon.

Telegondola Sinaia
Telegondola Sinaia

Transport Urban Sinaia, compania care administreaza domeniul schiabil, transportul public, parcarile si bazele sportive ale orasului, a anuntat acest lucru in cadrul unei conferinte de presa care a anuntat o noua identitate de brand pentru serviciile sale. Rebranding-ul semnat de agentia Brandtailors vine in completarea schimbarilor majore de strategie si viziune ale companiei din ultimii patru ani si face parte dintr-un proces de transformare a organizatiei prin realizarea unor proiecte ample de modernizare ce vor fi derulate in 2015.

Principala noutate rezultata in urma procesului de rebranding consta in adoptarea unor noi identitati pentru cele sase servicii publice aflate in portofoliul organizatiei: Partiile de Ski Sinaia, Gondola Sinaia, Bike Resort Sinaia, Transport Public Sinaia, Parcari Publice Sinaia si Facilitati Sportive Sinaia.

Tot in 2015, compania si-a propus inlocuirea mijloacelor de transport de mica capacitate cu autobuze noi de pana la 100 de persoane, imbunatatirea sistemului de informare a consumatorilor prin instalarea unor panouri iluminate cu sisteme LED si dezvoltarea Bike Resort Sinaia, prin crearea a doua noi trasee de biciclete, in special downhill. In plus, toate mijloacele de transport in comun vor beneficia de conexiune Wi-Fi gratuita si vor fi personalizate cu noua identitate vizuala.

sursa: jurnalul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here