Concurs | Prietenii tai trebuie sa stie ce iti place de la Summermag!Participa la concursul organizat de Summermag.ro si Extremeaddict.ro si poti castiga un voucher de 200 ron!

Ca sa te inscrii la concurs nu trebuie decat sa intri pe  www.summermag.ro, sa alegi un produs care iti place si sa-l arati prietenilor internauti (postezi un link public catre el pe un forum/site/blog/retea de socializare etc.) iar apoi sa te inregistrezi oficial prin formularul de mai jos.

Concursul va avea loc intre 20 iunie – 5 iulie, iar tragerea la sorti a castigatorului va fi pe 6 iulie ora 14:00. Voucher-ul este valabil doar pentru cumparaturile online facute pe www.summermag.ro, de unde iti poti achizitiona echipament pentru skate, role, inot, running, trail running, hiking si inot.

Scurt despre Summermag:

Daca nu ai auzit inca de Summermag.ro, dar esti rider si pe timp de iarna precis stii cine e Wintermag.  Ei bine, afla ca Summermag este fratele mai mic al cunoscutului magazin de iarna, unde gasesti aceleasi servicii de calitate si o gama larga de produse pentru sporturi de vara.

Update:
La rubrica “Unde ai postat link-ul catre produsul de pe summermag.ro?” tb. sa scrii adresa COMPLETA a paginii in care ai postat link-ul catre un produs din magazinul summermag.ro (ex: http://www.facebook.com/paginamea). Te poti inscrie de mai mlte ori daca postezi link-uri catre produsele summermag.ro in pagini diferite (ex. diferite pagini din facebook, twitter, blog, forum)

Extragerea:

Castigatorul va fi contactat in urmatoarele zile si va primi informatii despre cum poate intra in posesia premiului. Felicitatri!
Va asteptam si la urmatoarele concursuri.

Si castigator este:

3 COMENTARII

  1. Normal ca a castigat dl., daca si-a inscris toata familia de la Adam si Eva. Poate la urmatorul concurs nu o sa acceptati 10 participanti per IP.

    • Salut Alex,
      chiar daca sunt inscrisi mai multi membri ai familiei, nu se incalca regulile acestui concurs.
      Mult succes la urmatoarele concursuri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here