winter-park-balea-lacUnde? Balea Lac
Cand? 26-28 februarie 2010

In zilele 26-28 februarie 2010 va avea loc inaugurarea complexului sportiv de iarna “Winter Park Balea Lac 2010”.

Winter Park Balea Lac este la cea de a doua editie, si in acest sezon in incita compexului sportiv au fost amenajate o pista de sanii, snowpark cu o varietare de constructii din gheata si zapada, traseu de dual mountainbike ce contine elemente specifice construite din zapada si gheata si un patinoar amenajat pe Lacul Balea cu o suprafata de 400 metrii patrati.

Evenimentul de deschidere Winter Park Balea Lac 2010 cuprinde in program mai multe concursuri :

Freestyle Open Winter Park Balea Lac 2010

Concurs snowboard free-style si ski free-style pe elementele special amenajate din gheata si zapada (concurs de sarituri si alunecari pe elemente din gheata si zapada).
Concurs ski si snowboard Banked Slalom pentru Copii sub 14 ani (concurs de slalom pe un traseu special amenajat).

UpDown Cup – Dual Downhill Experiences 2010

Fiind la a treia sa editie, “UpDown Cup – Dual Downhill” a fost de la bun inceput prima manifestare de amploare a Mountainbiking-ului in spatiul urban romanesc si un preludiu legitim si indelung asteptat pentru un sezon din ce in ce mai bogat in desfasurari de gen.
Traseul este construit in totalitate din zapada si este realizat in cadrul parcului special amenajat “Winter Park Balea Lac”

Turistii prezenti si dornici de competitie pot lua parte la concursul de patinaj si la concursul de sanii. Valoarea totala a premiilor concursurilor din Winter Park Balea Lac este de peste 4000 Euro. Winter Park Balea Lac va fii deschis zilnic intre orele 10-22

Organizator: Asociatia Capra Neagra
Parteneri: Rolman Investments, Primaria Cartisoara, Ice Hotel Balea Lac, Winter Park Balea Lac, Telecabina Balea, EGOevents, Umi Bike, Kin Pin Shop, Arhimodels si Creative Partners.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here