bicicleta 2642 Climber model 2011 DHSDupa cum ati observat a cam venit primavara, iar parcurile va invita la pedalat. Mersul pe bicicleta este pentru foarte multa lume sanatate curata, fiind in egala masura si o forma rapida si nepoluanta de deplasare.

Astfel pentru a incuraja mersul pe bicicleta sportaddict.ro pune la bataie bicicleta 2642 Climber model 2011 DHS (detalii bicicleta aici)

Ce trebuie sa faceti?

– completati formularul de inscriere la concurs,
– enumera doua produse preferate de pe magazinul sportaddict.ro

Va putei inscrie pana la data de 19.04.2012 iar castigatorul va fi ales prin tragerea la sorti ce va avea loc pe 20.04.2012.

Multumim pentru interesul manifestat si mult succes!

Update:
Am facut extragerea folosind sistemul online random.org.

si castigatorul este … Alexandru Talica, felicitari!

Castigatorul va fi contactat in scurt timp pentru a primi detaliile despre cum poate intra in posesia premiului. Asteptam apoi poze de la pedalat.

*vizualizati extragerea la calitate 720 p

11 COMENTARII

  1. Particip la concursul castiga o bicicleta DHS tin sa te felicit ca oferi sansa unei persoane care desi iubeste ciclismul nu se poate bucura pentru a-l practica deoarece nu am cu ce . Imi doresc tare mult aceasta bicicleta si ar fi minunat sa o castig mai ales ca maine 20.04 este ziua mea de nastere . O seara placuta !

  2. Asteptam cu nerabdare castigatorul/castigatoarea, din 2 in 2 minute dau refresh si nimic, imi doresc tare mult aceasta bicicleta.
    La multi ani Cristina! a mea este saptamana viitoare :)

  3. Cata prosteala si cu tragerea la sorti…Nici nu cred ca se mai extrage ceva sau sa afiseze ceva…Rusine! A trecut aproape si ziua de 20.04.2012…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here