alpin-sport-mtb-marathon-2009Cand? 25 Octombrie
Unde? la doar 10 km de Sf.Gheorghe

Este prima editie a unui concurs ce se vrea un eveniment de calitate pentru toti iubitorii sportului pe biciclete, pentru toate categoriile: amatori, profesionisti,ciclisti din tara si nu numai.

Locatia fiind intr-o zona cunoscuta de organizatori la doar 10 km de Sf.Gheorghe, langa comuna Valea Crisului, acest eveniment promite satisfactie totala concurentilor!

Comuna Valea Crisului se afla in judetul Covasna  la 10 Km de Sf.Gheorghe pe DN12 spre Tusnad, iar locatia startului va fi pe Str. Principala 292, unde se afla si pensiunea “Casa cu flori” la poalele muntilor Baraolt.

Fiind un eveniment outdoor, traseele sunt neamenajate si neprotejate, se folosesc drumuri si poteci marcate si nemarcate cu un nivel tehnic mediu, datorat unui relief variat, exista si portiuni de poteca, pe coborari si urcari. Asfel se cer cunostinte in parcurgerea unui traseu montan. Studiati sectiunea regulament si astfel veti evita descalificarea din concurs!

Competitia va avea doua trasee unul Hobby de 28 Km si unul lung cel numit Maraton de 51 Km, ele avand startul si sosirea in acelasi loc, la pensiunea “Casa cu flori”. Numerele prticipantilor la cele doua trasee vor fi de culori diferite, pentru Hobby numerele vor fi rosii, iar pentru Maraton numerele vor fi negre.

Taxa de participare include tricou inscriptionat, numar de concurs, asistenta pe traseu, asistenta medicala, lichide si alimente la punctele de control, harta traseu, gulyas dupa festivitatea de premiere!

Taxa de inscriere:
30 Lei la categoria Hobby 28 Km
40 Lei la categoria Maraton 51 Km

Programul evenimentului!

Sambata 24 octombrie
18.00 – 20.00 inscriere la fata locului Valea Crisului, Str.Principala nr.292

Duminica 25 octombrie
7.00 – 9.30 inscriere si preluarea numerelor
9.35 – 9.45 sedinta tehnica
10.00 START

Categorii de concurs:
La ambele trasee vor exista aceleasi categorii de varsta:

14 – 18 ani  * fete, baieti
19 – 35 ani doamne, domni
36 – 45 ani doamne, domni
46 + doamne, domni

* concurentii sub 18 ani vor avea nevoie de acordul parintilor pentru a putea concura, acesta trebuie sa fie in scris si semnat de catre parintele care-l insoteste!

Pana acum s-au inscris 78 de concurenti.

sursa: www.alpinsport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here