snowparkDaca ai ajuns deja in parc inseamna ca vrei sa treci la un alt nivel. Bravo. Dar inainte sa treci la sarituri, tb sa cunosti destul de bine urmatoarele aspecte:

1. viteza, tb sa apreciezi din timp cam ce viteza ar tb sa ai pentru a efectua correct saritura, asfel incat sa aterizezi ok in landing.

2. cantul, pe ce cant te vei lasa pentru a te roti in timpul sariturii, aici depinde pe ce parte faci miscarea de rotatie, frontside sau backside.

3. ollie-ul, sa fie suficient pentru a sari sau a te roti.

4. pozitia corpului in aer, adica sa stai cat mai relaxat in aer, fara miscari bruste sau alte dansuri freaky.

5. daca mergi intr-un snowpark nou, nu stii care e treaba pe acolo, ce viteza tb sa ai inainte de saritura, sau cat de puternic sa fie ollie-ul, aplica metoda ghosting, adica stai in spatele uni prieten care sare (si a mai facut saritura respectiva) astfel vei vizualiza mai bine saritura.

6. Nu sta in zona de aterizare, landing, daca ai cazut, si ti-au sarit toate jucarelele, ochelarii, casca, manusile si altele, nu sta sa ti le aduni. Atrage atentia celor ce urmeaza sa sara ca ti-au ramas lucrurile imprastiate pe jos, ca e posibil sa mai sara cineva si sa se urce pe tine.

7. Cand esti in aer, efectuezi o saritura, nu te pune pe miscari yohooo hooooo, sau alte balarii ca pici de nu te vezi. Stai calm, nu te grabi, vizualizeaza zona de aterizare, si efectueaza saritura corect.

Nu tb sa mai mentionez chestii gen: purtati protectii, legaturile sa fie prinse bine de bootsi si placa, cand cazi tine pumnii stransi, incepe cu pasi de bebelus, etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here