Partii de ski snowboard artificialeGata ! distractia a incetat sa mai depinda de capriciile unei ierni care isi face aparitia subit doar pentru a ne lasa cu ochii in soare…

Ninge azi, iar maine facem plaja sau culegem floricele pe partie. Avem acum alternative noi si surprinzatoare: partie artificiala (sintetica) de vara pentru schi, snowoboard, sanius si patinpoare sintetice.

Partia sintetica iti da senzatia ca te afli pe un covor de zapada compacta. Vei schia la fel ca si pe partia ta favorita, cu aceleasi echipamente fara riscul de a le strica.

S-au realizat partii sintetice in peste 200 de locatii in lume: SUA, Marea Britanie, Australia, Austria, Canada, Croatia, Dubai, Franta, Germania, Grecia, Coreea de Sud, Iran, Italia, Ungaria, Letonia, Olanda, Polonia, Rusia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elvetia.

Intreaga constructie a partiei sintetice este mai simpla si mult mai economica fara sistemele complicate de aspersoare si alimentare – evacuare apa necesare la alte partii sintetice. In consecinta timpul necesar – si costul – de constructie a unei partii de competitie sau antrenament se diminueaza semnificativ.

Partia sintetica este usor de instalat pe pamant, iarba, lemn, asfalt sau beton.

Pentru snowboarding partia poate fi pentru slalom paralel sau pentru half-pipe. Pentru acrobatii si antrenament partia de snowboard poate fi dotata cu rampa, trambulina , saltele, sine. Dar pentru asta exista conceptul de parc urban: pentru acrobatii si distractii extreme in oras la tine acasa.

sursa: tectonik-park.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here