Partia noua la Gura HumoruluiO noua partie de ski va fi inaugurata in data de 6 februarie 2010, la Gura Humorului primarul din aceasta localitate  a precizat ca acest termen nu va mai fi prelungit, precizand ca pana la aceasta data vor fi puse in functiune si tunurile de zapada artificiala.

Dupa inaugurarea partiei de schi, saptamanal vor fi organizate diverse manifestari pentru turistii care vor veni sa se bucure de sporturile de iarna la Gura Humorului. Cel mai probabil, Serbarile Zapezii din Gura Humorului vor incepe in perioada 12-14 februarie 2010.

Investitia in partia de la Gura Humoului a fost realizata prin proiectul POPAS si a fost finalizata la sfarsitul anului trecut. Partia a fost construita in zona de agrement Arinis, avand o lungime de 1.478 metri, cu o diferenta de nivel de 283 de metri.

Partia dispune de un sistem nou de transport cu telescaunul, iar la baza acesteia a fost construita o parcare cu 360 de locuri pentru autoturisme si 10 locuri pentru autocare. Pe langa investitia in partia de schi, proiectul POPAS a insemnat si amenajarea parcului din Lunca Moldovei, din zona Arinis. Aici au fost construite trei terenuri de sport, o piscina in aer liber si una acoperita si un bazin de inot pentru copii.

sursa: suceava-news.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here