CPowerslide Cell FSKell FSK- urile sunt cele mai noi role din gama Freeskate de la Powerslide. Din seria Powerslide Cell – deja bine cunoscuta de pasionatii de role – amintim Cell FS (2006) si Cell 2 (2007 si 2008) pentru care vom incerca sa facem cate un review.

Rolele Powerslide Cell FSK sunt dotate cu:

Gheata: Softboot cu prindere in 3 puncte si siret pe interior

Frame: 6061 Aluminum cu UFS System (toate framurile din acest standard pot fi montate pe role cu sistem Universal Frame System)
Lungime frame: 243 mm
Dimensiune max roti: 4x80mm

Roti: Powerslide Freestyle Syndicate 80mm/84A

Powerslide Cell FSKRulmenti: Powerslide ABEC 7

Rolele Cell FSK au frame-ul din aluminiu (tehnologie UFS) cu o lungime ceva mai mica decat surorile Powerslide din anii anteriori iar ghetele au un exterior din compozit, foarte confortabile, bine aerisite, usoare si silentioase.

Rulmentii ABEC 7 aluneca cat se poate bine, usor, nu fac zgomot, viteza buna obtinita intr-un timp relativ scurt dupa pornire, absorb destul de bine impactul cu solul (denivelari sau alte gauri din asfalt).

Powerslide Cell FSKPowerslide Cell FSK au Rockering spacer.
Adica saibele metalice din frame iti permit sa te joci putin cu rockering-ul (vezi articol). Pe fiecare saiba exista un semn care te ajuta mai usor sa vezi pozitia in care le-ai prins (semnele pot fi vazute chiar si din afara framului, inainte de prinderea rotilor cu suruburi)

Saibele au o gaura prin care intra surubul/axul rotii, au o parte hexagonala care intra perfect in frame si o parte ovala. Gaura pentru ax nu este centrata, tocmai pentru a oferi posibilitate de a modifica rockering-ul (depinde foarte mult de cum le pozitionati).

Daca sunt puse aiurea, se misca roata din ax atunci cand este supusa unei presiuni cum ar fi la intoareceri sau viraje, scotand un zgomot ciudat.

Multi care le-au testat si au prins saibele in pozitii gresite au afirmat ca rolele vin cu probleme la rulmentii. Gresit. Rolele nu au nimic, doar ca trebuie sa aveti grija cum le prindeti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here