Footbike-ul este o bicicleta mai aparte, din avion seamna cu o bicicleta fara pedale iar de aproape cu un skateboard pe roti de bicla.

Footbike | un alt fel de bicicleta

Cei care produc footbike-ul, footbikeusa.com, au un slogan super tare “just kick it”, numai la biciclete nu te duce cu gandul. Sunt 3 tipuri de footbike-uri, Street, Track si Trail, fiecare fiind disponibil in mai multe variante de culori.

Motelul Street este “all arounder”, Track pentru sosea iar Trail este in special pentru off road, pentru coborari pe munte sau pe drumuri usoare fiind dotat cu furca cu suspensie, frane pe disc fata si spate si roti de 26″ pe fata si 20″ pe spate.

Se pare ca aceasta inventie este foarte populata in anumite tari deoarece anual se organizeaza si cateva competitii pe Footbike.

Pretul pentru un Footbike este cuprins intre 335 si 479 USD si poate fi comandat online din magazinul poroducatorului.

Footbike | un alt fel de bicicleta

Footbike | un alt fel de bicicleta

 

 

1 COMENTARIU

  1. Pacat ca la noi in tara nu a prins miscarea sportiva a practicantilor de Kickbike, Footbike sau pe romaneste, a deplasarii cu trotineta pentru adulti. Tari precum Finlanda (unde de fabrica faimoasele Kickbike), sau Cehia (cu producatori precum Kostka, Yedoo, Mibo, Crussis), chiar Spania (Graviry Scooters) sau Franta (Globe 3T) dar si altele au in oferta lor o paleta foarte larga de modele, pentru gustul fiecaruia dar nu pentru buzunarul oricui. Si noi, ca romani, ne-am putea permite unele modele.
    Practic deplasarea cu Kickbike-ul de ceva timp (cu un model Kickbike Cross Max) si pot afirma ca nu ma pot satura. De la probe de viteza pana la cele de anduranta, imi impun singur testele deoarece nu am companie la nivel de oras – Reghin, dar stiu ca a existat o promovare a producatorului Kickbike / Finlanda in municipiul Targu Mures in anul 2014, a carei finalitate nu o cunosc.
    As dori sa cunosc si alte persoane care poseda trotineta pentru adulti pentru a face schimb de experienta si eventual pentru a constitui o grupare a pasionatilor de Kickbike-ing in tara noastra.
    Romania are un potential natural foarte divers care permite valorificarea prin deplasarea cu trotineta pentru adulti, in special la stilul Downhill. In schimb, la nivel de asezare umana, fie rurala sau urbana, rularea in parcuri ori pe pistele special amenajate pentru biciclisti, constituie un motiv de bucurie si de mentinere a sanatatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here