Acum cateva saptamani am dat peste o aplicatie super faina, se numeste bikemap.net si permite biciclistilor sa posteze/marcheze rutele favorite si sa-si urmareasca traseele facute direct pe hartile Google Maps.

Ce ne-a placut foarte mult este ca aplicatia stie sa urmareasca traseul pe drumurile si strazile de pe harta si nu trebuie sa adaugati sute de segmente pentru a realiza un traseu.

Alta chestiune faina este calculul automat al altitudinii si profilului traseului. Aceste informatii sunt calculate automat si afisate sub forma de grafic folosind datele din Google Maps.

Aplicatia este folosita world wide si este updatata zilnic cu rute noi, chiar si din romania. Rutele marcate pe bikemap.net pot fi uploadate in orice site, exportate pe GPS in format fisier, printate  si chiar share-uite cu prietenii pe facebook.

Daca sunteti pasionati de sporturi in miscare chiar tb sa incercati aplicatia, este foarte usor de folosit si in acest moment reprezinta o baza de date de 380 mii de rute adicamai bine de 34 mil. de km in total.

In afara de traseele pentru biciclete, harta mai contine si trasee de alergat, de role, pentru motociclete si trasee montane – hiking. Harta are si optiuni de a afisa starea vremii, hotelurile din zona, sfaturi, camere web, articole Wiki, panorame, clipuri youtube si multe altele.

susa www.bikemap.net

3 COMENTARII

    • Salut Mihai,
      In momentul in care marchezi ruta pe harta selectezi “Add a point of interest” din stanga. Si acolo ai optiune de adaugat poza.

      Iar daca traseul nu este facut de tine, nu cred ca poti sa adaugi poze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here