bergmonch | bicicleta rucsacBergmonch are un design mai putin obisnuit in lumea bicicletelor, practic se transforma in mai putin de 2 minute din bicicleta in rucsac si din rucsac inapoi in bicicleta.

Bicicleta marca Koga, cantareste 9 kg, cam firava la prima vedere dar nu o sa va vina sa credeti este conceputa pentru coborari pe munte, mai exact pentru un downhill decent.

Rucsac-ul in care se transforma bicicleta este water-resistant si ofera un compartiment de 18 litri pentru transportat diverse, un buzunar de 8 litri petnru obiecte mici gen chei, lanterna, portofel, telefon plus spatiu cpecial pentru casca de protectie.

Bicicleta este prevazuta cu:

–          Cadru full suspension, hand-built din aliminiu 7005

–          Furca cu o cursa de 80 mm, posibilitate ajustare rebound

–          Sistem de franare fata si spate pe disc Shimano SLX hidraulice

–          Cauciucuri Schwalbe Mow Joe balon de 2.0 fata si Innova balon de 2.40 spate

Montarea bicicletei nu necesita chei sau alte unelte, aceasta fiind conceputa pentru a fi transportata in spate pe post de rucsac (tracking) si apoi folosita la coborare (downhill). Bicicleta nu are sistem de angrenaj de aceea este folosita doar la coborari de pe munte, in oras nu prea merge decat pe post de trotineta.

Nu ne asteaptam ca pretul sa fie foarte mic, dar surprinzator nu este foarte mare, adica 1.499 euro. Poate fi comandata online de pe bergmoench.com
Avem doua clipuri video cu bicicleta in actiune si o serie de poze cu “bicla-rucsac”

Galerie video:


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here