Panoul de escalada din Baicului a fost finalizatAceia dintre voi care nu au mai trecut de mult pe la sala de escalada din Baicului, vor avea o surpriza: panoul de escalada a fost in sfarsit finalizat!

Este vorba despre primul modul, chiar la intrarea in sala, pe partea dreapta. In prezent panoul de escalada se desfasoara pe o lungime de 18m liniari (la sol), inaltimea asa cum stiti, fiind de 15m in proiectie verticala. Deci aproximativ  300 mp suprafata catarabila, doar la escalada.

Noul modul se adreseaza in special incepatorilor, fiind aproape in intregime vertical si avand in partea superioara un diedru si o muchie exterioara. Au fost deja setate si trasee pe noul modul, cu grade de dificultate cuprinse intre 5+ si 8+. Panoul este echipat in intregime cu bucle, toate traseele putand fi catarate si cap de coarda. De asemenea noul modul dispune si de corzi pentru mansa.

Si colectia de prize a salii s-a innoit considerabil. Multe dintre prizele noi se regasesc si in traseele setate pe noul modul de escalada. Odata cu finalizarea panoului de escalada capacitatea salii a crescut considerabil, iar zona destinata incepatorilor este mai mare.
Iar pentru toamna, se pregateste o surpriza legata de aceasta data de panoul de boulder.

Contact:
www.verticalspirit.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here