Din 2009 organizam evenimente prin care va propunem sa iesiti din cotidian. Pentru ca suntem primii evadati, alegem doar activitati care ne inspira. Dorim sa transmitem bucuria de a incerca ceva nou si frumos celor care evadeaza cu noi. Intre rafting, olarit, escalada, gatit, turism cultural si senzatii tari, propunem descoperirea numeroaselor activitati deosebite intr-un cadru social relaxat si relaxant.

EvadeazaCuNoi

Kitesurfing in Turcia,

In 2012, vom merge pentru a patra oara la Gokceada, spot unic de kite pentru calitatea vantului in est-ul Europei.

EvadeazaCuNoi

Aici, in Cheile Rasnoavei…

In Romania sunt foarte multe locuri superbe de vizitat si propunem si descoperirea lor … aici, natura pur si simplu (biserici rupestri la Sarata Monteoru, biserici de lemn in Gorj, rezerva in piatra Craiului). Sunt atatea locuri de descoperit !

Pe raul Buzau

In fiecare primavara, suntem pe rafting, infruntand involbureala raurilor Buzau si Jiu. Raftingul este de a dreptul genial pentru cei care plac senzatiile tari!

EvadeazaCuNoi

Pentru ca ne place Romania, a hotarat sa cream programe de promovare a patrimoniului ei:

DRUMUL LEMNULUI – in colaborare cu O.A.R. (Ordinul Architectilor din Romania).

Prin acesta, am dorit sa readucem in evidenta frumusetea tarii, mestesuguri care dispar, varietatea arhitecturii si a naturii. Vizitam monumente din zona Gorjului, printre care bisericile de lemn in faza de restaurare de catre OAR. Pe traseele noastre cu bicicleta, descoperim peisaje salbatice, obiceurile gastronomice si monumentele ale zonei (cule, biserici din secolul al XV-ea, case de artisti). Pentru iubitori de natura, sport, in aceasta zona, le propunem activitati de descoperire de sine prin adrenalina: rafting, canyoning, tyroliana.

CEATIVE FAMILY – in colaborare cu asociatia « Mame pentru mame »

Propunem ateliere « descoperire » pentru copii si parintii lor unde artisti, mesteri, profesionisti insotesc grupul impartasind cunostintele si pasiunea lor. Aceste activitati manuale ajuta copii sa-si dezvolte abilitati fizice si mentale printre care creativitatea pe care nu obisnuiesc sa le intalneasca. Este un fel de redescoperire de sine si ceea ce putem face. Totul fiind gandit sa fie placut ca invatatul sa fie mai usor de impregnat.

Contact: evadeazacunoi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here