3 sporturi mega funDin seria don’t f* try this at home azi avem 3 sporturi extrem de ciudate: Snownotebooking, ciclism subacvatic si wool ball rolling.

Incepem cu sportul de iarna, Snownotebooking dupa denumirea data de noi. E o combinatie excelenta intre IT si Snowboarding. In clipul urmator avem 2 IT-isti profesionisti si magicieni in acelasi timp, ce transforma doua laptop-uri in snowboard. How cool is that!! Si nu orice laptop-uri, fanii Apple sa nu se uite la acest clip .

Atentie: nu incercati asta acasa cu laptop-ul cel nou, ca nu prea mai e zapada, asteptati pana la iarna si nu uitati sa filmati toata schema.

Continuam cu al doilea sport, ciclism subacvatic denumirea originala fiind underwater cycling. Este un sport perfect pentru cei care nu reusesc sa se decida intre bicicleta si scuba. Incepand cu un drop de la 10 m trick-urile incep sa curga unul dupa altul. Derulati pana la 1:00

In final avem wool ball rolling, un sport inventat de cei care nu au inteles bine intrebuintarea ghemului de lana. Au vazut ei pe la bunica pe acasa dar nu s-au prins care e treaba cu el, mai era parca si cu o pisica eh … complicat, mai simplu cum fac baietii astia. Oricat de fake pare filmul merita sa-l bagam in lista.

se pare ca au scos acest clip de pe youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here