Movescount | Suunto app for iPhone
Movescount | Suunto app for iPhone

Cu doar cateva zile in urma producatorul de wrist top computers Suunto a scos o aplicatie foarte interesanta pentru monitorizat activitatile sportive numita Movescount.

In cazul iubitorilor activitatilor outdoor, aplicatia este un must have. Arata directia in care mergeti, viteza, distanta parcursa, marcheaza traseul parcurs si permite planificarea unui traseu nou pentru a nu va abate de la acesta.

Pentru mai multe informatii puteti folosi un dispozitiv Suunto Vector sau alt instrument de masurare.

Toate aceste inregistrari pot fi apoi uploadate pe movescount.com impreuna cu multe alte informatii cum ar fi descrierea traseului, conditiile meteo de pe traseu, average HR, calorii arse, dispozitivul folosit pentru inregistrare si altele.

Aplicatia pastreaza istoricul activitatilor outdoor pentru 30 de zile in cazul in care nu le uploadati pe movescount.com, este free, localizarea se face prin GPS si foloseste hartile din google. Acest lucru inseamna sa aveti acces la internet pentru a descarca hartile.

Galerie video:

http://www.youtube.com/watch?v=hQ28ZBpLkxU

Pentru cei care au deschis aparatele de radio mai tarziu, Suunto is a leading designer and manufacturer of sports precision instruments for diving, training, mountaineering, hiking, skiing, sailing and golf.

In specificatiile aplicatiei am descoperit ca functioneaza si pe iPad, acum nu stiu cine alearga cu tableta in mana dar sa zicem.

Pret: free
Device: iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPad Wi-Fi + 3G, iPad 2 Wi-Fi + 3G and iPad Wi-Fi + 4G.Requires iOS 4.2 or later.
Released by: Suunto
App Store: Movescount

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here