imapmyride | iphone appAzi am dat de o aplicatie foarte faina si utila pentru iPhone-istii biciclisti. Este vorba despre aplicatia iMapMyRide ce inregistreaza traseul parcurs pe bicicleta in oras, in afara orasului sau la munte. Noi am testat aplicatia doar in oras dar cred ca se va comporta f bine si la munte, testam cu prima ocazie.

Applicatia foloseste receptorul GPS al iPhone-ului pentru a va localiza pe hartile foarte detaliate descarcate in timp real de pe internet. Tot ce trebuie sa faceti este sa iesiti din casa cu bicla, sa porniti aplicatia si sa incepeti sa pedalati.

In timp ce pedalati puteti vedea pe ecran mai multe inforamtii utile precum timpul parcurs, distanta in Km sau mile, viteza curenta si medie. La terminarea traseului aplicatia pastreaza sub forma de loguri toate aceste informatii si plus de asta poza cu traseul marcat pe harta, data inregistrarii, ora de start si finish.

Mai puteti folosi aplicatia si la alergat, mers prin oras sau chiar catarat pe munte -pentru munte ar fi aplicatia iMapMyHike, pentru alergat iMapMyRun, functionalitatile sunt asemanatoare. Va puteti organiza traseele parcurse in mai multe categorii: Run, Road Cycle, Mountain bike, Walk, Other.

Varianta free are toate functionalitatile de mai sus, pe langa acestea in varianta cu bani puteti da share prietenilor la informatiile despre traseele parcurse.
Spor la pedalat!

Pret: free si 4,99 $
DeviceiPhone 3G, 3Gs
Released by: MapMyFitness
App Store: iMapMyRide

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here