Smartwatch-urile marca Pebble sunt considerate de multa lume cele mai cool dispozitive inteligente cu rol de ceas concepute vreodata, campania kickstarter realizata initial ajungand la cote record de 10.3 mil de dolari.

Pebble Steel smartwatch | noul model de ceas inteligent Pebble

Acest model nu se mai fabrica, in schimb se mai poate cumpara modelul Pebble Time Steel. Cumpara

Compania a lansat de curand al doilea model de ceas ce imbraca hainele lui superman purtand numele Pebble Steel, vedetele fiind evident carcasa din metal si cureaua din piele.

Noul Pebble Steel smartwatch are la baza aceleasi caracteristici tehnice cu prima versiune Pebble. Sistemul de operare are aceleasi configurari si setari, oferind aceleasi notificari, aplicatii functii si performante.

Pebble Steel este fabricat din componente de ceas premium, inclusiv din otel inoxidabil si Corning ® Gorilla ® Glass. Disponibil in doua variante Brushed Stainless Steel si Matte Black, ceasul vine in pachet cu o curea de piele sau de metal si incarcatorul magnetic. Este rezistent la apa, 5ATM, puteti inota, alerga in ploaie sau spala vasele purtand ceasul cu mentiunea ca banda de piele nu este waterproof. Atat modelul Pebble cat si Pebble Steel functioneaza cu sisteme de operare Android si iOS.

Livrarea noului model a inceput pe 28 ianuarie 2014, pretul unui ceas fiind 249 USD, ceva mai mare fata de primul model si paote fi comandat online de pe getpebble.com.

Review complet pe stuff.tv

Sursa imagini hotnewslatest.com

Te gandesti la o bicicleta?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here