GoPro se pregateste de lansarea camerelor Hero 6 in 2017

0

Compania GoPro a inregistrat o pierdere de 116 milioane USD in Q4 2016 si spera sa revina pe profit in acest an cu lansarea noilor camere sport.

GoPro 5 | Karma drone

Daca ati urmarit evolutia GoPro in ultimele luni, prin problemele sale de productie Hero 5 si prin retragerea dronei GoPro Karma, probabil ca nu sunteti surprinsi de un raport de venituri dezamagitor care arata o pierdere neta de 116 milioane de dolari.

Compania a inchis mai multe birouri si divizia de entertainment cu dorinta de a reveni la profitabilitate in acest an. Desigur, pentru fanii produselor GoPro, intrebarea este ce dispozitive noi sunt pe drum si, CEO-ul Nick Woodman nu a oferit alte detalii, el a confirmat  insa ca va exista o noua camera de actiune Hero 6 in acest an.

Da, putem confirma ca vor fi lansate noi camere si alte accesorii in cursul anului, iar camera noua fiind HERO6. Dar nu vom impartasi nici o informatie cu privire la momentul sau orice alte detalii legate de lansarea acelor produse noi asa cum va puteti imagina.
Nicholas Woodman – CEO al companiei GoPro

Datorita problemelor lui GoPro, au existat unele speculatii anul trecut ca lansarea noii camere ar putea fi anulata, repetand decalajul de doi ani dintre lansarea Hero 4 in 2014 si Hero 5 in 2016. Putem specula doar ce ar putea face noua camera, dar Woodman si-a impartasit viziunea unei camere GoPro sferice, directie in care se indreapta multi alti producatori de camere sport.

Mai multe articole despre GoPro.

 

Te gandesti la o bicicleta?
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ