Full HD 1080 SI NIMIC MAI PUTIN

Echipata cu unul dintre cele mai performante chip-uri de pe piata, Drift Ghost-S furnizeaza filmari Full HD cu maxim de claritate si fotografii la 12MP. Rezolutia se poate ajusta, dupa preferinta, pana la un maxim de 60 fps in 1080p. Camera este capabila de filmari la 120 fps in 720p. Camera poate face poze in timpul filmarii prin apasarea butonulului “Action” aflat pe camera sau pe telecomanda.

 

LCD de 2″ cu protectie GORILLA GLASS
Ecranul integrat de 2″ cu protectie Gorilla Glass ofera un mare avantaj camerelor Drift. Folosind ecranul se poate incadra imaginea cu usurinta si se pot vizualiza filmarile imediat, fara a fi nevoie de un telefon mobil. Cu ajutorul LCD-ului, schimbarea setarilor devine o joaca de copil.

Telecomanda – Concept simplu dar foarte eficient.
Principiul telecomenzii Drift 2-Way Remote este simplu dar foarte eficient. Se pot folosi cele doua butoane (usor de apasat si cu manusi) pentru a porni sau opri inregistrarea. Cu ajutorul unei singure telecomenzi se pot controla mai multe camere via modului “One-to-All “. Cu ajutorul telecomenzii se pot face poze in timpul inregistrarii sau se poate schimba modul de inregistrare (din video in foto, timelapse sau rafala).

FARA UNGHIURI, FARA SURUBURI, FARA STRES.
Unul din avantajele camerei Drift Ghost-S este reprezentat de usurinta cu care se poate filma din unghiuri dificile. Lentila rotativa 300° permite montarea camerei in cele mai dificile pozitii si totusi imaginea va fi dreapta. Camera trebuie doar sa fie introdusa in sistemul de prindere, lentila sa fie in pozitia optima si sa fie pornita inregistrarea – fara suruburi, fara stres!

3.5 Ore de Inregistrare continua!
Satul sa incarci bateria? Sau ai pierdut inca o faza tare? Cu Drift Ghost-S poti sta linistit. Bateria puternica, de 1700 mAh ofera 3.5 ore de inregistrare continua si face din Drift Ghost-S una dintre cele mai puternice modele din clasa ei.

Subacvatica fara carcasa suplimentara
Drift Ghost-S nu rezista doar la praf, noroi si apa fara probleme, este si subacvatica pana la 3 metri, fara a aveanevoie de carcasa suplimentara. Pentru scufundari la adancimi mai mari de 3 m se poate achizitiona carcasa subacvatica, rezistenta pana la 60 de metri adancime.

Wi-Fi & Drift App
Perfecta pentru incadrarea imaginii la video sau foto si pentru vizionarea fisierelor pe dispozitiv mobil (IOS, Android).

Mod DVR
Camera porneste singura atunci cand este conectata la 12V si iregistreaza in bucla.

Cumpara de la:

EmagF64EvoMagGO VideoPC Garage

ghost-stealth2

DE DOUA ORI MAI MICA – CEL MAI MIC DRIFT DE PANA ACUM
Cu dimensiuni de 80 mm x 42 mm x 27 mm , Drift Stealth 2 este de doua ori mai mica decat Drift Ghost-S. O camera perfecta pentu filmarea iesirilor cu bicicleta dar si pentru filmarea activitatilor mai putin intense, camera incape cu usurinta in buzunarul mic de la blugi.

Cu 40% mai usoara – COMPACTA SI AERODINAMICA
Cu o greutate de doar 97 g, Drift Stealth 2 este una dintre cele mai usoare camere de acțiune pe piață . Datorita greutatii reduse, in combinatie cu sistemul de prindere, nu vei simti prezenta camerei pe casca. Filmarile realizate de pe ghidonul bicicletei vor fi stabile, tot datorita combinatiei dintre greutatea mica si prinderea solida.

Usor de Utilizat!
Drift Stealth 2 are un led care foloseste cod de culori pentru a arata in ce mod de filmare se afla (video,foto, timelapse, rafala). In plus, camera are un LCD de 1.3″ Mono Grafic,iluminat, care la randul lui foloseste codul de culori si care permite schimbarea setarilor cu usurinta. Drift Stealth 2 este compatibila cu telecomanda Drift, care la randul ei foloseste codul de culori.

Inregisteaza iesirile in Full HD!
Filmari Full HD 1080p la 30 fps, 720p la 60fps si poze pana la 12MP. Lentila are 7 elemente asferice cu unghi optic de 135°, astfel incat obiectele par mai aproape si mai clare, lucru important atunci cand in fata ta se afla un alt rider. Nu vei mai fi nevoit sa stai la jumatate de metru in spatele lui.

Lentila Rotativa 300°
Una dintre cele mai interesante caracteristici prezente la camerele Drift. Lentila rotativa permite montarea camerelor in cele mai dificile locuri mentinand imaginea dreapta. Trebuie doar sa sa atasezi camera in sistemul de prindere si sa indrepti imaginea prin rotirea lentilei. Simplu!

3 ore de inregistrare continua!
Durata de viata a bateriei este o caracateristica foarte importanta a camerei. Drift Stealth 2 foloseste o baterie integrata de 1500 mAh, baterie care ofera 3 ore de inregistrare continua la 1080p. Bateria se poate reincarca cu ajutorul oricarui incarcator conventional cu USB sau direct la calculator.

Wi-Fi & Drift Connect App
Cu ajutorul aplicatiei (IOS, Android) poti previzualiza incadrarea, poti revedea filmarile efectuate sau poti schimba setarile camerei direct de pe telefonul mobil.

Mod DVR
Camera porneste singura atunci cand este conectata la 12V si iregistreaza in bucla.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here