Cauciucuri de iarna pentru bicicleta

Cauciucuri de iarna pentru bicicletaDoar pentru ca a venit zapada nu trebuie sa ne agatam bicicletele in cui si sa asteptam pana la primavara si abia atunci sa le mai scoatem la plimbare. Doua firme producatoare de cauciucuri, Nokian si Schwalbe, s-au gandit deja la noi si au scos cateva tipuri de cauciucuri de iarna pentru biciclete.

Nu ne intrebati cat costa si de unde pot fi cumparate din Romania, pentru ca nu prea am vazut pe la noi. Pentru cei care vor totusi sa-si cumpere din tari straine un search pe fratele google este suficient.

Alternativa ieftina la aceste cauciucuri este reprezentata de cauciucurile cu soricei, coliere de plastic, plastic zip ties sau cum vreti sa le mai ziceti, ceva mechanic skills si treaba este rezolvata.

spor la pedalat

.


Toate drepturile rezervate www.extremeaddict.ro
Orice modificare, copiere, utilizare partiala sau totala de catre un tert a articolelor/pozelor va fi considerata incalcare a drepturilor de autor conform cu Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe si atrage raspunderea civila, contraventionala sau penala, dupa caz. Exceptie fac doar stirile publicate in categoria "Stiri"
'
 
'

2 Comments

  1. Vlad says:

    Salut,
    Lanturile de la ce firma sunt? Poti publica un link eventual?
    Multumesc

Lasa un comentariu